Aktivnosti

ŠIROK SPEKTAR

Našim učenicima pružamo širok spektar kulturnih i sportskih aktivnosti, tako da uz školu i redovne školske zadaće, svakom učeniku nudimo slobodu da izabere slobodnu aktivnost po vlastitim interesima.

Lokacija

Redovito organiziramo posjete kazalištima, muzejima te kino predstavama. Vrlo smo blizu centru grada tako da na većinu događaja idemo pješice, te nema potrebe za organizacijom prijevoza.

Učenici

Što se tiče sportskih aktivnosti u domu se redovito održavaju turniri u raznim sportovima. Imamo uređen vanjski teren sa reflektorima za mali nogomet, košarku i rukomet tako da često organiziramo i noćne utakmice. U zimskom razdoblju povlačimo se u unutrašnjost doma, gdje je uređena dvorana i trim kabinet, gdje učenici pod posebnim nadzorom prof.kineziologije mogu koristiti razne sprave za vježbanje po vlastitom izboru.

Sportske aktivnosti

Osigurana su četiri računala sa pristupom internetu, koja su na raspolaganju učenicima u svrhu poticanja njihovih informatičkih interesa. Kada se pojavi dovoljan broj zainteresiranih organiziramo i informatičke radionice.

Kulturne aktivnosti

Svake godine prikupljamo informacije od prethodne generacije učenika, te pokušavamo izaći što više u susret našim učenicima uvodeći konstantno nove aktivnosti.

Estradne vode naše glazbene sekcije: